ТРИ ПРЕДУЗЕЋА ИЗ НАШЕ ШКОЛЕ У ГРУПИ ОД 15 НАЈБОЉИХ У СРБИЈИ

Три социјална предузећа из наше школе: ''Каменковићи'' д.о.о., ''Easy step'' д.о.о. и ''Seed society'' д.о.о. пласирала су се у петнаест најбољих социјалних предузећа у Србији. Ученици-запослени у овим компанијама су имали задатак да пошаљу компанијски извештај и видео филм који служи за промоцију социјалног предузећа на основу чега је стручни жири бирао најбоље.

На Националном финалу најбољих социјалних предузећа Србије 26. априла 2016. у Крагујевцу једино је наша школа имала три представника што говори о квалитету ових предузећа.

 

У раду предузећа ''Каменковићи'' које се бави израдом украсних предмета су учестовале: Кристина Ђајић, Данка Јелић, Јелена Млађеновић, Јелена Папић и Милица Шуљагић, ученице одељења IIIe2. Професор ментор предузећа је Биљана Милекић. Промо филм који описује делатност и мисију предузећа радио је ученик Игор Јевремовић IIпа.

 

 

У раду предузећа ''Easy step'' које се бави израдом производа за лакше кретање непокретних особа су учестовали: Јована Митровић IIIфа, Никола Брашњевић IIIфа, Милош Челиковић IVe2, Катарина Јовановић IVe2 и Кристина Милинковић IVe1. Професор ментор предузећа је Бранкица Тодоровић. Промо филм предузећа ''Easy step'' и   ''Seed society'' је урадио ученик Урош Боровић IIIфа.

Филм можете погледати на линку:

https://www.youtube.com/watch?v=pIZ_RG2nfrs

 

У раду предузећа ''Seed society'' које се бави прометом семена биљака и маркетинг активностима су учествовали: Богдан Миливојевић IIIфа, Михаило Петровић IIIфа, Марко Арсенијевић IIIпа, Јована Перишић IVпа и Сања Шуњеварић IVe2. Професор ментор предузећа је Бранкица Тодоровић.

Филм можете погледати на линку:

https://www.youtube.com/watch?v=79iPUN6DF4Q

 
 
 
 
 
 
Почетна О нама Смерови Настава Ученици Kултура