Извештај са сајма виртуелних привредних друштава
одржаног у
Бору 17. и 18. маја

У Борској Хали спортова у петак 17. маја отворен је национални сајам ВПД економских школа. Сајам је трајао два дана, и успео да окупи 30 школа из различитих општина целе Србије. На сајму су учествовала и предузећа из БИХ, те је сајам добио међународни карактер.

Сви ученици у Бор су стигли у четвртак 16. маја, где су их дочекали ученици Економске школе из  Бора и по пријему ученика, добром послужењу упутили смо се у позориште. На програму је била представа ,,Госпођа министарка“ коју су припремили ученици борских школа. Након одличног програма одвезли смо се у хотел и сместили.

Првог дана након припреме штанда уследило је пословање са физичким лицима. Пословало се пуном паром оба сајамска дана. Другог дана део времена био је намењен за пословање са правним лицима. Штанд ВПД из Ужица непрестано је био пун.

Представнице ,, Теxtil Wool”-а потрудиле су се да на професионалан и љубазан начин представе Економску школу као и Златиборски округ чиме су прикупиле доста ученика и симпатије свих посетилаца.

Кући смо се вратили са пуно поздрава и похвала упућених нашем граду, професорима и нама. Склопљена су нова пријатељства која ће бити продужена. Било је ово једно сјајно искуство за све учеснике сајма.

Колектив предузећа ,,Textil Wool”

Почетна О нама Смерови Настава Ученици Kултура