Пословни изазов 2014

У уторак 04. новембра 2014. год. одржано је регионално такмичење у предузетничким вештинама ''Пословни изазов'' у изради бизнис планова за област југозападне Србије. На такмичењу су учествовали ученици наше школе: Милица Стојановић IVe1, Валентина Лангура IIIe2, Каћа Тешовић IIIe2 и  Тамара Даговић IIIe1, уз пратњу професорке Биљане Миликић.

Такмичење у предузетништву је осмишљено као једнодневни догађај у коме ученички тимови осмишљавају свој бизнис план који мора садржати предузеће које су ученици основали.

Задатак је био да се осмисли производ или услуга који се крије иза једне кампање, где је реч о билборду у граду, на којем је фотографија жене која седи у чекаоници и прелистава часопис, а у углу се налази реченица ''Са вама и када чекате''.

Сваки тим је сачињавало пет или шест учесника из различитих градова. Време дато за израду било је пет сати. Током рада сваки тим је имао лаптоп и  приступ потребним информацијама преко интернета.

Учесници су на завршетку такмичења презентовали своје радове пред стручним жиријем. Нико од наших такмичара се није пласирао даље, али су добили сертификате што ће им користити у даљем школовању. Такође, ученици су веома задовољни, склопили су нова познанства, стекли нове вештине у презентовању и изради бизнис планова.

Почетна О нама Смерови Настава Ученици Kултура