Пословни изазов

27.марта у хотелу Ливаде у Чачку одржано је такмичење у изради бизнис планова за област Југозападне Србије под називом Пословни изазов. Ученици наше школе Дејан Максимовић, Бојан Пелверовић, Сандра Гавовић, Душица Ђурић и Каћа Тешовић по први пут представљали су нашу школу на оваквом такмичењу.

Учесници су били распоређени у групе од по пет чланова од којих ни један члан није био из истог града. Бизнис план који су ученици израђивали на такмичењу морао је садржати предузеће које су сами учесници основали, а задатак је био да се предузеће бави електронским пословањем као једном од нових грана пословања која се у последње време све више шири.

Време дато за израду било је пет сати. Учесници су на завршетку такмичења презентовали своје радове пред стручним жиријем. Креативност идеје, начин презентовања, као и сам изглед и садржај презентације су елементи који су били оцењивани.

Наша ученица Душица Ђурић заједно са осталим члановима њене групе који долазе из Новог Пазара, Краљева, Пожеге и Горњег Милановца освојила је треће место. Ово је било једно ново искуство за све чланове наше школе који су били део овог такмичења. Склопили смо нова познанства, стекли нове вештине у излагању, као и нова знања.

Почетна О нама Смерови Настава Ученици Kултура